NordNews
Avem ce spune

Clienții magazinelor ȘORciale au împiedicat desfășurarea conferinței de presă a Mișcării de Rezistență Națională

Peste douăzeci de pensionari și clienți ai magazinelor sociale, deschise de Ilan Șor pe teritoriul republicii, au împiedicat desfășurarea conferinței de presă, organizată de Comitetul Mișcării de Rezistență ACUM. Protestarii au adus acuzații grave membrilor și liderilor de partid care fac parte din Comitet.
Ținta atacurilor a fost președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu. Manifestanții au scandat lozinci „Noi suntem poporul!”, „Noi vrem să trăim în Moldova!” și  i-au acuzat pe liderii forțelor antioligarhice că ar încerca să închidă așa-numitele magazine sociale deschise de Șor.
La conferința de presă, programată pentru orele 12:15, au fost prezenți membrii Comitetului, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr Andrei Năstase, secretarul general PAS Igor Grosu, analiștii politicii, Oazu Nantoi, Arcadie Barbăroșie și purtătorul de cuvând al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Ion Terguță.
În opinia secretarului general al PPDA, Alexandru Slusari, încidentul dat face parte din scenariul de plahoșorizare  a țării.

Această este o aruncare a lui Șor pe prima linie, pe baricade împotriva opoziției extraparlamentare, o reacție după ce Parlamentul European a adoptat Rezoluția din 5 iulie. În acest mod  se conturează viitorul Moldovei, așa arată dictatura, a declarat  Alexandru Slusari.

Simpatizanții lui Șor au încercat și săptămâna trecută să dea buzna la o conferință susținută de Maia Sandu și Andrei Năstase. Pentru că nu au fost lăsați să intre, aceștia au lovit în ușă și au scandat „Jos Maia Sandu”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"