NordNews
Avem ce spune

Clienții magazinului Family Market din Bălți continuă să vină indiferent de incendiu

O suprafață de aproape 200 de metri patrați a fost afectată de incendiul de duminică, care izbucnit în magazinul Family Market și Restaurantul SALAT. Bălțenii care nu sunt la curent cu cele întâmplate continuă să vină la cumpărături.
Ne-au spus că nu lucrează magazinul. Ați simțit un miros de fum când v-ați apropiat? Noi am ajuns in parcare si cei de acolo ne-au spus că nu lucram astazi, spune o clientă
Noi am aflat din presă că marketul a fost  cuprins de flăcări. Este un magazin foarte bun. Am fost la lansare. Păcat ca așa s-a întâmplat.
Fațada unității comerciale a rămas intactă. Cea mai afectătă parte a clădirii a fost cea din spate, unde se află sisteme de ventilare și ușa pe unde magazinul este aprovizionat cu produse alimentare, reporter nordnews.md
 
Angajații supermarketului Slavena, care se află în imediata vecinătate, spun că incendiul a izbucnit la ora 19:30, iar pompierii ar fi intervenit cu întârziere.  În consecință, din cauza fumului care a ajuns până la ei, toți angajații și clienții au fost evacuați.
 
Nu ați fost curios să vedeți ce s-a întâmplat? Am fost curios, dar noi am avut de strâns lucrurile de pe teritoriul nostru, ca flacările să nu se extindă de la ei la noi. Magazinul nostru a fost evacuate, deoarece s-a umplut cu fum, pentru că vântul bătea din partea lor,  povestește angajatul marketului de alături.
 
Ofițerul de presă al ISU Bălți, Andrei Adam a menționat că a fost afectată de flăcări o suprafață de 180 de metri pătrați, din totalul de o mie.
  În total au fost antrenate șapte autospeciale la stingerea incendiului. Focul a fost localizat la ora 22:10, iar lichidat la ora 22:30.  La moment cauzile și circumstanșele producerii incendiului se stabilesc. 00:52 MUSCA 01:13 Din primele informații operative pe care le avem, au fost afectate de foc 180 de metri pătrați din o mie,  a declarat  Andrei Adama.
 Administrația unității comerciale a refuzat să discute cu presa.
Amintim că magazinul Family Market, afectat de incendiul de ieri, a fost deschis recent, pe 24 aprilie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"