NordNews
Avem ce spune

Clipe de coșmar pentru o minoră din Cahul. A fost violată de propriul tată care a dat bir cu fugiții

Un bărbat este căutat de oamenii legii, după ce și-a violat fiica și a snopit-o în bătaie pe mama ei, la începutul lunii curente, într-o localitate din raionul Cahul. Femeia l-a denunțat la poliției ieri, 05 Septembrie, iar bărabatul a fugit și se ascunde de organele de drept.

Conform surselor Deschide.MD, apropiate anchetei, este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani care, în noaptea de 30 August înspre 01 Septembrie, fiind în stare de ebrietate și-ar fi satisfăcut pofetele sexuale în formă perversă, cu propria fiică, în vârstă de 14 ani.

Bărbatul ar fi amenințat-o pe fată că o va ucide pe ea, dar și pe mama ei, dacă va povesti cuiva despre coșmarul prin care a trecut. A doua zi, în data de 30 August, bărbatul ar fi snopit-o în bătaie pe fată, dar și pe mama ei.

Fata a spart tăcere și i-a povestit mamei sale despre cele întâmplate, iar abia ieri femeia s-a adresat la organele de drept după ajutor și a înregistrat o plângere pe numele soțului său.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală în acest caz în cadrul căreia urmează să stabilească toate circumstanțele. Totodată, bărbatul a fugit de acasă, air în prezent polițiștii din Cahul interprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării acestuia, cu ulterioara sa reținere.

Cei doi soți sutnt căsătoriți de 15 ani și au împreună doi copii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata