NordNews
Avem ce spune

Colete cu țigări de contrabandă transportate cu căruţa

Vameșii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au descoperit și confiscat 5.500 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 64.625 lei. 
În data de 20 februarie, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Stânca – Iași, în timpul unei misiuni specifice, au observat pe direcţia localităţii de frontieră Iorga o căruță în care se aflau două persoane şi care era încărcată cu colete voluminoase.
Poliţiştii au intervenit, însă, din cauza drumului impracticabil, persoanele au reuşit să fugă. Ulterior, în zonă au fost descoperite aruncate cinci colete cu ţigări, din care, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 5.500 pachete cu ţigări, provenind din Republica Moldova.
Întreaga cantitate, în valoare estimată de 64.625 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata