NordNews
Avem ce spune

Peste noapte, combinatul de panificație „Franzeluța” are un nou director general interimar

Combinatul de panificație „Franzeluța” S.A. are un nou director general interimar. Este vorba de Victor Matcov. Acesta are 15 ani de experiență în industria alimentară. Anterior, Matcov a deținut funcția de director de Fabrică, director al Departamentului de achiziție și șef al Departamentului de Vânzări. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a Agenției Proprietăți Publice.

Noul director interimar a fost prezentat colectivului de către Eugeniu Cozonac, directorul Agenției Proprietății Publice, care i-a urat o activitate productivă și l-a îndemnat să muncească alături de echipă pentru a obține rezultate fructuoase.

Agenția Proprietății Publice împreună cu Consiliul de Administrare vor oferi suport direct și continuu echipei de management a companiei. Cred că este o schimbare spre bine. Lucrați într-un domeniu competitiv, aflat într-o continuă transformare, de aceea ideile și planurile noi sunt absolut necesare. Vă îndemn să vedeți această schimbare ca o oportunitate de a merge într-o direcție nouă. Aveți si provocarea de a face față anumitor condiții de pe piață. Vreau să știu că voi, angajații, lucrați din plăcere și că ceea ce faceți are un impact pozitiv asupra voastră dar și a generațiilor care vin”, a declarat Eugeniu Cozonac.

Prezent la evenimentul de investire, Șeful Direcției Administrare Corporativă, Lilian Cristiuc, a ținut să adreseze un mesaj de felicitare:

„În numele Consiliului de Administrare, vă doresc multă implicare, cât mai mult entuziasm și profesionalism în ceea ce urmează să întreprindeți. Aveți o echipă bună și acest lucru garantează, în mare măsură, succesul.”

Victor Matcov a mulțumit pentru prezentare, dând asigurări că alături de echipa managerială, specialiști în domeniu, este gata să facă față noilor provocări.

Victor Matcov activează în cadrul întreprinderii de aproape 20 de ani, deținând numeroase funcții: Șef adjunct Secția Aprovizionare, Expert Dezvoltare Produs Secția Marketing, Expert economist în comerț (2009), în anul 2010 a fost transferat în funcția de Șef Secție vânzări, iar în 2014 devine Director Achiziții. Din anul 2020 a ocupat funcția de Director al Fabricii de paste făinoase, iar la 25 octombrie, curent, a fost numit Director General al SA „Franzeluţa”.

Amintim că ieri, Boris Andros a demisionat din fucția de director al Societății pe Acțiuni (SA) „Franzeluța”. Andros a mulțumit echipei în care a activat mai bine de 15 ani, fără a dezvălui motivul demisiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"