NordNews
Avem ce spune

Comitetul mișcării de rezistență națională „ACUM” cere postului Moldova1 să informeze oamenii despre protestul din 26 august

Comitetul mișcării de rezistență națională „ACUM” a organizat astăzi o conferință de presă în fața companiei publice de televiziune Moldova 1 cerând televiziunii să informeze cetățenii despre protestul care urmează să aibă loc pe data 26 august și să reflecte pe larg evenimentul, scrie deschide.md
Potrivit liderilor opoziției, la ora actuală televiziunea publică „este o unealtă” a guvernării și nu informează obiectiv societatea.
De asemenea, „ACUM” nu este mulțumit de cum a reflectat până acum televiziunea publică evenimentele organizate, în special crearea celulelor de rezistență în raioane.
Amintim că la ultimul protest al „ACUM” din 1 iulie, postul public de televiziune, Moldova 1, a difuzat, în direct, o ediţie specială despre eveniment.

În studioul de la Moldova 1 au fost invitați mai mulți analiști și comentatori politici, iar reporterii Moldova 1 au intervenit cu relatări de la protestele care au avut loc în centrul capitalei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"