NordNews
Avem ce spune

Comuniștii păstrează tăcerea: PCRM are candidaturi pentru primăriile din Bălți și Chișinău, dar le țin în secret

Încă o țin în secret. Partidul Comuniștilor a determinat candidaturile pentru fotoliile de primar de Bălți și Chișinău. Despre aceasta a anunțat președintele formațiunii, Vladimir Voronin, informează unimedia.info.
Potrivit acestuia, numele persoanelor se va face public la timpul potrivit. „Da. Noi suntem obligați să participăm, cu atât mai mult că aceste alegeri ar putea să aibă loc în acest an electoral. Și aceasta o să fie ca un fel de repetiție, dacă doriți, pentru alegerile parlamentare. Numai se vorbește, nu este fixată data alegerilor, a declarat Voronin.

UNIMEDIA precizează că CEC examinează demersurile depuse, inclusiv face o estimare a cheltuielilor necesare pentru organizarea alegerilor locale noi în municipiile Bălți și Chișinău, care nu sunt planificate în bugetul de stat, după care va lua decizia privind alegerile locale noi în cadrul unei ședințe publice, cu respectarea termenelor legale sus-menționate”, se arată în comunicat.
UNIMEDIA amintește că pe data de 12 februarie, primarul din Bălți, Renato Usatîi și-a dat demisia din funcție. Ulterior, pe data de 16 februarie, edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, a demisionat și el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"