NordNews
Avem ce spune

Concediați după un chef de Ziua Poliției la Sîngerei. IGP vine cu detalii

După scandalul de la Sîngerei, după un chef de Ziua Poliției, șeful IP a fost retrogradat, trei polițiști au fost concediați, iar alți doi – încă investigați. Inspectoratul General al Poliției vine cu precizări din cadrul anchetei de serviciu cu privire la acțiunile polițiștilor din 17 decembrie 2022.

„Menționăm că, șeful Inspectoratului de poliție Sîngerei a fost sancționat disciplinar cu retrogradare cu un grad special, iar trei angajați, dintre care unul cu funcție de conducere, au fost concediați. Alți doi polițiști au fost sancționați cu mustrare aspră. În privința celor doi polițiști implicați în accidentul rutier ancheta continuă”, anunță IGP.
Amintim că, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu internă pentru a stabili circumstanțele accidentului rutier cu implicarea polițiștilor din Sîngerei, care a avut loc pe traseul R6, în apropierea localității Mihailovca.
„Conducerea IGP nu tolerează astfel de încălcări disciplinare în Poliție. Indiferent de grad, statut sau funcția deținută, toți polițiștii care nu-și vor îndeplini atribuțiile de serviciu și nu vor da dovadă de responsabilitate și integritate, vor răspunde conform legii.”
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"