NordNews
Avem ce spune

Concurs literar cu premii valoroase pentru tinerii din R.Moldova: “Limba Română este patria mea!” Ce trebuie să faceți până la 25 august

Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Consulatul General al României la Bălți și Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei organizează, cu ocazia aniversării Zilei Limbii Române, concursul on-line de poezie, proză și eseu adresat tinerilor iubitori ai limbii române.

Concursul se adresează tinerilor cu domiciliul în municipiul Bălți și-n raioanele Rîbnița, Briceni, Rîșcani, Glodeni, Sîngerei, Dondușeni, Soroca, Drochia, Telenești, Edineț, Fălești, Camenca, Florești, Ocnița, Soldănești, Rezina, Ungheni și este organizat pe două secțiuni:

  1. Elevi de școală generală, ciclul gimnazial;
  2. Elevi de liceu și studenți.

Lucrările, în format word sau pdf, redactate cu font Times New Roman, de 12, cu spațiere de 1,15 puncte între rânduri, pe pagină în format A4, de maximum 3 pagini, se depun electronic în perioada 1 august – 25 august 2020, ora 24,00, la adresa de email: [email protected].
Juriul urmează să acorde trei premii și trei mențiuni la fiecare categorie. Premiile constau în volume, albume de artă și lucrări științifice de literatură română.
Câștigătorii concursului urmează să fie anunțați luni, 31 august 2020, pe conturile de Facebook ICR Chișinău, Pagina Oficială a Consulatului General al României la Bălți și Episcopia de Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"