NordNews
Avem ce spune

Confirmat! Boris Marcoci – candidatul PAS la funcția de primar de Bălți

Partidul Acțiune și Solidaritate a confirmat că Boris Marcoci va candida la funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a formațiunii. Decizia a fost luată ieri, în cadrul ședinţei Biroului Permanent Naţional PAS.

Partidul Acţiune şi Solidaritate înţelege importanţa alegerilor anticipate din municipiul Bălţi, al doilea oraş ca importanţă din ţară. Multiplele probleme ale urbei pot fi soluţionate doar de către o echipă puternică şi capabilă să înţeleagă doleanţele bălţenilor.

Iată de ce, la şedinţa Biroului Permanent Naţional PAS, din 20 septembrie 2021, din partea formaţiunii a fost înaintată candidatura deputatului Boris Marcoci. Domnul Marcoci şi-a legat viaţa de „capitala Nordului”, construind acolo familia şi vatra, îi ştie toate păsurile şi necazurile şi este cunoscut şi apreciat de bălţeni”, se arată în mesajul formațiunii politice.

Totodată, Partidul Acțiune și Solidaritate informează că vor organiza o campanie în care să-i convingă pe locuitorii municipiului Bălți că merită să trăiască într-un oraş curat, comod şi primitor.

Menționăm că, astăzi, portalul de știri NordNews a scris că Boris Marcoci ar fi candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar de Bălți, informație negată de deputat.

Citiți și: SURSE // Boris Marcoci, candidatul PAS la funcția de primar de Bălți

Amintim că, alegerile locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc la 21 noiembrie. Se întâmplă după ce Renato Usatîi a demisionat din funcția de primar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"