NordNews
Avem ce spune

Confirmat | Elena Grițco va fi înaintată candidat independent la funcția de primar a municipiului Bălți

Vicepreședintele Partidului Nostru, Elena Grițco este înaintată în calitate de candidat independent pentru funcția de primar a municipiului Bălți la alegerile locale din 20 mai curent. Informația a fost confirmată de liderul PN, Renato Usatîi.  
În afară de Elena Grițco  din partea partidului  la funcția de primar a fost propus actualul primar interimar Nicolae Grigorișin.
Comisia Electorală de Circumscripție a înregistrat deja doi candidați: Arina Spătaru din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și  Alexandru Usatîi din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.
Amintim că, în data de 15 februarie 2018, Consiliul Municipal din Bălți a acceptat cererea de demisie a lui Renato Usatîi, care era  până în acea zi  primar al orașului.
Fostul edil a plecat de la cârma primăriei după demisia viceprimarilor Igor Șeremet și Leonid Babii. Locul lor a fost ocupat de actualul primar interimar Nicolae Grigorișin și de Ghenadie Șmulischii, funcții pe care le vor exercita  până la 20 mai curent, când la Bălți vor fi organizate alegeri locale

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"