NordNews
Avem ce spune

Consiliul Audiovizualului a eliberat licența cu vot unanim pentru un nou post tv R LIVE TV. Dumitru Țîra: Vom duce televiziunea în altă dimensiune

R LIVE TV este noul post de televiziune care va apărea curând în Republica Moldova. Membrii Consiliului Audiovizualului (CA), cu vot unanim, au aprobat în ședința de joi, 1 octombrie 2020, eliberarea licenței de emisie pentru „Bright Communications” S.R.L., compania-fondatoare, inclusiv, a grupului de presă „Realitatea” (Realitatea.md, Bani.md, Rlive.md și Topmedia.md).

Discuțiile pe subiectul noului post de televiziune pot fi urmărite mai jos.

„Odată cu lansarea R Live TV viața noastră de zi cu zi va ajunge la televizor. R Live TV va fi o televiziune informativă, bazată pe transmisiuni live de la diverse evenimente care ne influențează viața și modul de gândire. Altfel, ideea noastră este să o transformăm rapid dintr-o televiziune de live în Reality TV. Vom mai avea multe surprize în linia de gândire a moto-ului nostru – Susținem viitorul. Desigur o să anunțăm lansarea foarte curând, astfel ca să-i bucurăm pe unii și să-i punem la lucru pe alții”, a anunțat Dumitru Țîra, directorul companiei „Bright Communications” S.R.L.

Dumitru Țîra a creat și condus grupul de presă „Publika” până în 2013, iar în 2014 a construit grupul „Realitatea”. În total, a construit două televiziuni, două radiouri și 14 portaluri de știri. Totodată, este cel care a reușit să creeze un parteneriat între CNN și prima televiziune de știri din Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"