NordNews
Avem ce spune

Consulatul României din Bălți, precizări în legătură cu numărul mare de solicitări: „Vă înțelegem îngrijorarea”

Consulatul General al României din Bălți a venit cu mai multe precizări în legătură cu numărul mare de cereri privind serviciile consulare, transmite jurnal.md.

„Înțelegem îngrijorarea, incertitudinea și nerăbdarea fiecăruia dintre Dumneavoastră pentru soluționarea cât mai rapidă a cererilor de servicii consulare și vă asigurăm că facem tot ce ne stă în putință și lucrăm la capacitatea maximă impusă de condițiile excepționale privind combaterea răspandirii Pandemiei de Covid 19 pentru a soluționa în termen cât mai scurt și la un înalt nivel de profesionalism, toate solicitările”, se arată într-un comunicat al consulatului.

Începând cu 15 februarie, la Consulatul General al României la Bălți s-au preluat, inclusiv, dosarele de redobândire a cetățeniei române.

Programările, pentru toate serviciile consulare, se fac de către oficiul consular, strict în ordinea cronologică a solicitărilor înregistrate în aplicația www.econsulat.ro înainte și după declararea pandemiei de Covid-19.

Oamenii sunt asigurați că vor fi programați și vor primi pe adresa de e-mail utilizată la înregistrarea contului pe www.econsulat.ro, data și ora la care să vă prezentați la sediul oficiului nostru consular.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata