NordNews
Avem ce spune

Consulul General al României la Bălți, în vizită la Ungheni: ,,România va continua să sprijine comunitățile locale din RM pentru integrarea în UE”

Consulul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu a întreprins o vizită de lucru în municipiul Ungheni și s-a întâlnit cu primarul orașului, Alexandru Ambros.

Părțile au discutat despre proiectele bilaterale desfășurate cu administrațiile locale din România și determinarea de a continua dezvoltarea comunității locale prin parteneriate comune.

În același timp, s-a abordat și subiectul privind importanța cooperării între administrațiile publice locale, pentru cunoașterea bunelor practici europene și facilitarea realizării de proiecte, în special a celor cu impact major asupra vieții și sănătății populației, finanțate din fonduri europene.

Consulul General al României la Bălți a apreciat în mod deosebit, determinarea și eforturile pentru modernizarea municipiului Ungheni și încrederea locuitorilor în parcursul european al Republicii Moldova, prin aplicarea de bune practici moderne, cu consecințele firești privind prosperitatea populației și asigurarea condițiilor prielnice dezvoltării generațiilor viitoare.

Pe final, Petrișor Dumitrescu a reiterat faptul că România va continua să sprijine dezvoltarea comunităților locale din Republica Moldova pentru integrarea în marea familie europeană.

 

Banner DRRM Noiembrie 2022
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"