NordNews
Avem ce spune

Corneliu Durnescu este noul șef al postului public Moldova 1

Jurnalistul și producătorul TV, Corneliu Durnescu, a fost numit director adjunct al Teleradio-Moldova și responsabil de postul public de televiziune. Directorul general al  TRM, Vlad Țurcanu, a prezentat candidatura acestuia luni, 13 decembrie, Consiliului de Supraveghere și Dezvoltare (CSD), scrie Media Azi.

Corneliu Durnescu a lucrat la Radio Moldova, la Jurnal TV și a fost producătorul unor proiecte de televiziune precum Fabrica de Staruri. În ultimii ani, a activat în calitate de producător la Radio Europa Liberă.

Am toată încrederea că domnul Durnescu, după discuțiile pe care le-am purtat, punctuale, pe teme concrete referitoare la televiziunea publică, va reuși să dea un imbold televiziunii naționale”, a declarat noul director al TRM, Vlad Țurcanu.

Corneliu Durnescu a relatat că intenționează să facă „restructurări majore” în cadrul departamentelor Moldova 1.

Primul lucru, pe care deja l-am făcut, este grila pentru sărbătorile de iarnă, care era groaznică, cu reluări din anii 2019. Dar, mă rog, pentru că nu aveau din ce. Deci, asta este prioritate – grila trebuie schimbată. Eu sper că, în două săptămâni, deja o să vedeți niște rezultate. Eu știu cum se face televiziune. Am făcut. Și pentru mine este o provocare”, a menționat Durnescu.

La începutul lunii decembrie, mai exact pe data de 3 decembrie, Vlad Țurcanu a fost numit noul director general al furnizorului public național de servicii media Companiei „Teleradio-Moldova”, pe un termen de șapte ani. O decizie în acest sens a fost luată de către membrii Parlamentului care au votat candidatura acestuia.

58 de deputați au votat pentru, nouă contra, iar 2 s-au abținut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"