NordNews
Avem ce spune

Costantin Țuțu se simte filat. „Organele de securitate îmi organizează provocări și situații care mi-ar știrbi imaginea”

Ex-deputatul democrat, Constantin Țuțu, cercetat penal în stare de liberate fiind vizat în două dosare, se plânge că este filat și că organele de drept fac presiuni enorme asupra sa, cu implicarea persoanelor sub acoperire și tot felul de mijloace speciale, ca să i se fabrice dosare penale la comandă, scrie deschide.md

De când am intrat în Republica Moldova, într-un mod din ce în ce mai deschis, unele persoane isterizează societatea noastră referitor la persoana mea și s-au grăbit prin a disemina în spațiul public fake news-uri în speranța deghizării propriilor eșecuri.
Dar cel mai grav este că instituţiile statului şi, în mod special, organele de securitate și forţă, pun în aplicare planuri aranjate în altă parte, organizându-mi provocări și situații care mi-ar știrbi imaginea și ar oferi cumva societății un prilej de a mă considera vinovat de toate relele din Republica Moldova.
În aceste zile se fac presiuni enorme din partea acestor organe, cu implicarea persoanelor sub acoperire și tot felul de mijloace speciale, ca să mi se fabrice dosare penale la comandă”, scrie Țuțu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul deputat democrat anunță că mâine va sesiza organele competente și Corpul Diplomatic acreditat în R, Moldova în legătură cu intensificarea abuzurilor în adresa sa, fiind filat domiciliul în permanență.

De asemenea, voi sesiza autoritățile competente referitor la provocările care sunt organizate în aceste zile de către organele de securitate și forţă, urmărindu-se plasarea intenționată a unor obiecte sau substanțe interzise în domiciliul personal, pentru ca ulterior, la efectuarea percheziției, să se declare că le-au găsit acolo, instalarea unor dispozitie electronice în automobilul meu etc. Dar, cel mai cinic este că se încearcă implicarea familiei mele în toate aceste nelegiuiri.
Pe această cale, fac un apel public către aceste organe să înceteze imediat provocările puse la cale și abuzurile asupra mea și familiei mele, iar ceea ce ar trebui să îngrijoreze, nu este persoana mea, însă ceea ce se întâmplă cu adevărat în R.Moldova”, susține fostul democrat.

Fostul deputat este cercetat în cadrul a două dosare penale. Pentru trafic de influență, Țuțu riscă amendă de până la 300 mii de lei sau până la 7 ani de închisoare, iar pentru îmbogățire ilicită, Codul Penal prevede până la 15 ani de închisoare. Până acum, el nu a comentat acuzațiile aduse de procurori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"