NordNews
Avem ce spune

COVID-19 ia amploare în raionul Glodeni. 18 cazuri confirmate într-o singură zi

COVID-19 se răspândește cu repeziciune în raionul Glodeni. Astăzi, au fost confirmate 18 cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus, 11 dintre care sunt lucrători medicali din cadrul Spitalului Raional Glodeni.

Potrivit președintelui Consiliului Raional Glodeni, Ion Cojocari, Secția de terapie intensivă, unde au fost semnalate cele mai multe cazuri de îmbolnăvire, se află în carantină. O parte din medicii testați pozitiv au rămas internați în spitalul din raion, iar ceilalți au fost transportați la Spitalul Clinic din Bălți. Angajații medicali care nu prezentau simptome de COVID-19, au fost izolați la domiciliu.
Președintele raionului se declară nedumerit de creșterea bruscă a numărului de cazuri, în condițiile în care instituția curativă din raion este asigurată cu echipamente de protecție necesare. Totodată, acesta a menționat pentru NordNews, că o echipă de epidemiologi vor investiga și vor afla de unde a pornit acest focar.
Până în prezent, în raionul Glodeni au fost înregistrate 24 cazuri de infectare cu COVID-19. Două bolnave, au fost transportate la Chișinău, fiind în stare gravă.

1 Comentariu
  1. Ana spune

    Buna ziua. Da putine au raportat de ce nu zic ca si toata sectia plus si neurologia se afla impreuna, au fost externati toti pacientii acasa. De acest focar nu se zice nimik. Va rog luati masuri ca asa nu mai esim din situatia asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata