NordNews
Avem ce spune

Crima de la Dușmani: Unul dintre șoții înjunghiați de nepot, a decedat, azi la spital

Unul dintre șoții înjunghiați de nepot, acum două săptămâni, în satul Dușmani, raionul Glodeni, a decedat, astăzi la spital. Despre decesul bărbatului în vârsta de 54 de ani a comunicat primarul satului, Petru Rusu.

De asemnea, alesul local a precizat pentru nordnews.md, că bărbatul a decedat în urma multiplelor lovituri de cuțit primite de la nepotul său în vârsta de 26 de ani. Unchiul acestuia s-a stins la un spital din Chișinău, după ce a fost transportat de urgență de la Spitalul Raional Glodeni.
Șoția acestuia, în vârsta de 57 de ani, care la fel a avut de suferit din cauza nepotului, rămâine internată la spitalul din Glodeni.
Amintim că coșmarul celor doi soți a început în seara zilei de luni, 17 februarie, când la ei în vizită a venit nepotul. Aceștia au servit băuturi alcoolice, iar când tânărul a cerut bani, întrei ei s-a iscat o ceartă. Soții au fost înjunghiați de mai multe ori. De-abia după miezul nopții femeia insângerată a acerut ajutorul vecinilor, care au aletat poliția și ambulanța.

Citește și: VIDEO | A tăiat urechea mătușii pentru a-i fura cerceii din aur. Un tânăr de 26 de ani și-a înjunghiat rudele

5 Comentarii
  1. Laura spune

    Offf, de nu l-ar mai ține pământul așa cum nu mi-a ucis el fratele, ???

  2. Laura spune

    Doamne, de ce mai ții pe pământ oamenii ăștia care se droghează și ucid. Spânzurații în pușcărie nu le mai dați libertate. Cu durere mare în suflet. SORA MIJLOCIE. NICOLETA???

  3. Laura spune

    Bună tuturor, Mă puteți ajuta cu nr. de tel. De la consulat republica Moldova vreau să cer dreptate pt.fratele meu ce la ucis acel individ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata