NordNews
Avem ce spune

Crimă la Pelinia. Un bărbat a fost ucis, iar altul, rănit

Trei bărbați din Pelinia, raionul Drochia au consumat împreună băuturi alcoolice, după care s-au luat la bătaie. Încăierarea s-a terminat cu decesul unui bărbat de 36 de ani. Suspectul s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani.

Totul s-ar fi întâmplat ieri, 1 iulie, în jurul orei 23.30. Un locuitor al satului Pelinia a comunicat oamenilor legii că a depistat la stâna din localitate cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă.

„Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că la stâna de oi unde a avut loc infracțiunea lucrau în calitate de ciobani trei bărbați. În urma consumului de alcool, între ei s-ar fi iscat un conflict în rezultatul căruia unul dintre ei, un tânăr de 20 de ani a aplicat o lovitură cu cuțitul în regiunea mâinii colegului său de 37 de ani, iar în timp ce al treilea coleg a încercat sa intervină,  tânărul l-a înjunghiat în regiunea pieptului, fapt ce a dus la decesul acestuia. Victima avea 36 de ani”, se arată într-un comunicat al IP Drochia.

La scurt timp după comiterea omorului tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

„Acesta urmează a fi cercetat penal pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale soldate cu decesul victimei. Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani”, au conchis oamenii legii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"