Cristiano Ronaldo, apt pentru meciul cu Atletico Madrid! Sarri are probleme de lot: trei jucători importanți sunt accidentați

Cristiano Ronaldo (34 de ani) este apt pentru meciul cu echipa lui Diego Simeone. Portughezul nu a făcut parte din lotul ”Bătrânei Doamne” pentru meciul cu Atalanta, încheiat cu victoria campioanei Italiei, scor 3-1. Acesta a acuzat probleme la genunchi, iar staff-ul lui Sarri a decis ca Ronaldo să nu facă parte din lot pentru meciul de la Bergamo, scrie digisport.ro.

După victoria de la Bergamo, Juventus rămâne pe primul loc în Serie A, cu 35 de puncte, la un punct în fața urmăritoarei Inter Milano. Cu o victorie în meciul de la Torino cu Atletico, trupa lui Sarri își va asigura matematic primul loc în Grupa D din Champions League.

Juventus și Atletico Madrid au remizat în meciul tur de pe Wanda Metropolitano, scor 2-2.

Costa, De Ligt și Bernardeschi absenți pentru meciul cu Atletico

În schimb, Sarri nu se poate baza pe doi dintre cei mai importanți jucători din lotul său. Brazilianul Douglas Costa a suferit o accidentare la coapsa dreaptă, astfel că va sta departe de gazon pentru două săptămâni.

Fundașul olandez, adus în această vară de la Ajax Amsterdam, va fi indisponibil pentru partida cu Atletico Madrid după ce și-a dislocat șoldul drept în meciul cu Atalanta, potrivit unui comunicat oficial emis de club. Nici Federico Bernardeschi nu va fi în lot, din cauza unei vânătăi la hemitoracele drept.

leave a reply