NordNews
Avem ce spune

Cristiano Ronaldo, fotbalistul secolului la Globe Soccer Awards

Lumea bună a fotbalului s-a adunat la Dubai pentru gala Globe Soccer Awards pentru excelență în fotbal – au fost prezente staruri precum Cristiano RonaldoRobert Lewandowski, Iker Casillas sau Gerard Pique, scrie digisport.ro.

Însoțit de Georgina Rodriguez, starul portughez nu a venit degeaba, deoarece a fost desemnat fotbalistul secolului, învingându-l pe marele său rival, Leo Messi.

De altfel, Cr7 devine de la 1 ianuarie 2021 singurul jucător în activitate care dă goluri în fiecare sezon în ultimele două decenii.

E frumos să atingi un nou record de fiecare dată. Nu e ușor, sunt atâția ani dar cifrele vorbesc de la sine. Sunt mândru de ceea ce am realizat, nu ar fi fost ușor fără cei care au fost alături de mine.

Este un premiu fantastic, am fost inclus și în cea mai bună echipă conform France Football. Ceea ce contează este că îmi place încă să joc fotbal chiar dacă fac asta de 20 de ani. E o viață fantastică, a fost discursul lui Cristiano Ronaldo.

Pep Guardiola a fost ales ”Antrenorul secolului”

Antrenorul secolului a fost ales Pep Guardiola, fiind preferat lui Alex Ferguson, Zinedine Zidane și Jose Mourinho.

Robert Lewandowski a fost ales jucătorul anului, la fel ca FIFA Best Awards, iar antrenorul său de la Bayern, Hansi Flick, a primit premiul pentru antrenorul anului,bătându-i pe Jurgen Klopp și Gasperini de la Atalanta.

Bavarezii sunt echipa cea mai bună din 2020, în timp ce Real Madrid este echipa secolului.

Lui Gerard Pique și Iker Casillas le-au fost decernate premii pentru întreaga carieră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"