NordNews
Avem ce spune

Cristiano Ronaldo, zic medicii italieni, are 20, nu 33 de ani

Transferat pentru 117 milioane de euro de la Juventus, Cristiano Ronaldo i-a uimit pe medicii italieni. Banii pe care i-a plătit campioana din Serie A nu sunt nicidecum o sumă mare, având în vedere vârsta biologică a căpitanului Portugaliei. Potrivit medicilor italieni, atacantul în vârstă de 33 de ani este din punct de vedere fizic la nivelul unui puști de 20 de ani, scrie digisport.ro
Concluzia la care au ajuns medicii se reflectă în urma analizei mai multor parametri, printre care se numără procentul de grăsime, procentul de masă musculară și viteza. Conform raportului medical, legenda lui Real Madrid are doar 7% grăsime corporală, deci cu 3% mai puțin decât media sportivilor de aceeași vârstă cu el. De asemenea, Ronaldo are 50% masă musculară, cu 4% mai mult decât un fotbalist obișnuit.
În ceea ce privește viteza noului star de la Juventus, Ronaldo a înregistrat un sprint de 33.98 km/h la Cupa Mondială, care îl plasează în fruntea topului celor mai rapizi jucători de la turneul din Rusia.
În urmă cu două luni de zile, atacantul portughez declarase că se simte cu 10 ani mai tânăr și că intenționează să joace fotbal până la 40 de ani.
Cristiano Ronaldo s-a transferat de la Real Madrid la Juventus și a sărbătorit cu șampanie semnarea contractului.
Cristiano Ronaldo a devenit oficial jucătorul lui Juventus Torino. Campioana Italiei va plăti în total 112 milioane de euro (100 de milioane Realului și 12 milioane contribuția de solidaritate), iar Ronaldo a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu gruparea torineză. CR7 va câștiga 30 de milioane de europe sezon. 

  • 450 de goluria înscris Ronaldo în 438 de meciuri pentru Real Madrid
  • 85 de goluriîn 154 de selecții are la națională Cristiano Ronaldo.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"