NordNews
Avem ce spune

Cristina Balan, noul ambasador al Republicii Moldova în SUA

Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova  Cristina Balan este noul ambasador al Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii. Anunţul a fost făcut de către liderul PDM Vlad Plahotniuc . Potrivit acestuia, Cristina Balan deja a primit acceptul Departamentului de Stat al SUA pentru a reprezenta R. Moldova la Washington.
„Este o persoană care cunoaşte foarte bine situaţia din ţară, obiectivele guvernării şi, desigur, cunoaşte dosarul cooperării dintre R. Moldova şi SUA. Avem încredere că dumneaei va contribui consistent la dezvoltarea relaţiilor dintre ţările noastre”, a subliniat preşedintele PDM într-un briefing de presă.
Potrivit site-ului oficial al PDM, Cristina Balan este un om politic activ şi fost manager de top cu o vastă experienţă internaţională. Până în prezent, Cristina a ocupat funcţia de Vicepreşedinte al Partidului Democrat din Moldova, fiind direct responsabilă pentru relaţii internaţionale şi diplomaţie de partid.
Doamna Balan are o experienţă în management, lucrând în ultimii 20 de ani în companii şi organizaţii internaţionale de top, dintre care 15 ani în poziţii de conducere. Cristina este economist, şi deţine o diplomă în management din partea Universităţii Libere Internaţionale din Moldova.
Sursa: Adevarul.md
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata