„CTRL+C – CTRL+V” sau cum unii politicienii din Bălți se inspiră de pe internet în mesajele lor de Ziua Profesorului

Distribuiti mai departe...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mâine, 5 octombrie, la Bălți și în toată lumea va fi marcată Ziua Profesorului. Cu această ocazie, atât candidații la funcția de primar, cât și deputații care reprezintă municipiul Bălți în Parlament, i-au felicitat, anticipat, pe dascăli pe rețelele de socializare.

Unii au fost originali, alții însă „s-au inspirat” de pe internet.

 

Într-o postare pe facebook, Alexandr Nesterovschi, candidatul la funcția de primar al mun. Bălți din partea PSRM, le-a adus un omagiu tuturor profesorilor, cu prilejul zilei lor profesionale.

 

 

Și colegul său de partid, deputatul Alexandr Usatîi, i-a felicitat călduros pe profesori. Tot pe facebook.

 

Дорогие учителя, уважаемые педагоги!

Поздравляю вас с профессиональным праздником, днём учителя! Ваша профессия – это образец человеколюбия и мудрости. Спасибо вам за вашу заботу и за ваши старания!

Желаю вам здоровья, благополучия, успехов! Пусть благодарность ваших учеников станет для вас достойной наградой.

С праздником!

 

Frumos gest, doar că… o simplă căutare pe Google și vedem că majoritatea frazelor și cuvintelor frumoase au fost preluate de pe un site de specialitate.

 

Candidatul la funcția de primar din partea Blocului „Acum”, Boris Marcoci, s-a dovedit a fi (mai) original.

 

 

Colega sa din cadrul aceluiași Bloc, deputata Arina Spătaru, a publicat un înduioșător mesaj de felicitare, preluat, din câte se pare, de pe site-ul Centrului de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale.

 

 

Sursa de inspirație: http://ceiti.md/

 

Unica femeie candidat la fotoliul de primar de Bălți, Diana Grosu, la fel  le-a adresat profesorilor un mesaj de felicitare.

 

Sergiu Burlacu, aspirantul la fotoliul de primar de Bălți din partea Partidului Unității Naționale, i-a felicitat pe profesori printr- un mesaj video.

 

 

Din anul 1994, Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură a stabilit ca Ziua Internațională a Profesorului să fie marcată în fiecare an, pe 5 octombrie.

La mulți ani, dragi profesori!

P.S Redacția NordNews a păstrat și capturile paginilor.

 

leave a reply