Cu ce avere vine în funcție noul comisar de Bălți, Vasile Banaru

Potrivit declarației de avere pentru anul 2018, noul șef al Inspectoratului de Poiliție Bălți, Vasile Banaru, a obținut anul trecut un venit din salariu și alte surse, aproape 250 de mii de lei.

Conform documentului prezentat pe data de 29 ianuarie 2019, Autorității Naționale de Integritate, noul comisar de Bălți, a indicat un salariu anual de aproape 194 de mii de lei din activitatea sa în cadrul Centrului Național Anticorupție.

Totodată, Vasile Banaru a mai obținut un venit de aproape 47 de mii de lei de la SRL „Gherafam”.

De asemenea, Banaru este proprietarul unui automobil marca Mercedes E 220, anul fabricației 2010. Automobilul a fost cumpărat în 2017 la un preț de 12 mii de euro.

Pe lângă salariu și automobil, noul șef al IP Bălți este proprietarul a patru terenuri intravilane, valoarea cărora este de aproape 60 de mii de lei fiecare.

 

Declarația de avere și interese personale, Vasile Banaru

 

Anterior, Vasile Banaru a ocupat funcția de șef la Secția de Investigație a Fraudelor Bălți Nord. Din 2015 până în 2019 a lucrat în cadrul CNA. La începutul acestui an a fost numit șef al Inspectoratului de Poliție Sângerei. În poliție activează din 2006.

leave a reply