NordNews
Avem ce spune

Cu orice preț. Un moldovean a încercat să treacă frontiera ilegal, deja de trei ori

Un bărbat a fost reținut de polițiștii de frontieră, după ce a încercat pentru a treia oară să trecă frontiera de stat, ilegal. Audiat de oamenii legii, acesta a declarat că a recurs la tentativa de trecere ilegală a hotarului moldo-ucrainean din lipsa unui document de călătorie.

Solicitat să prezinte vreun act, bărbatul a scos din buzunar un titlu de călătorie expirat, eliberat de către ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă.

Potrivit poliției, bărbatul s-a dovedit a fi un locuitor al raionului Cimișlia în vârstă de 53 de ani, iar numele lui figurează în două dosare penale pentru traversarea clandestină a hotarul. Eschivându-se de a se prezenta la organul de urmărire penală pentru audieri, acesta a fost anunțat în căutare națională.

În luna martie curent, cetățeanul a fost reținut pentru a fi cercetat în stare de libertate.  Acest fapt nu l-a oprit pe bărbat, el a încercat și pentru a treia oară să treacă ilegal hotarul.

Ca urmare, de către ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției regionale Sud, pe numele moldoveanului a fost înregistrată încă o cauză penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata