NordNews
Avem ce spune

Cum răspunde Filip zvonurilor că din fracțiunea PDM ar mai putea pleca deputați

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, nu crede zvonurilor că din fracțiunea Partidului Democrat ar mai putea pleca deputați, așa cum s-a întâmplat până acum. În opinia lui, odată cu plecarea lui Eugeniu Nichiforciuc și Vladimir Andronachi, s-au terminat oamenii care ar putea să plece, scrie tv8.md

Nu, eu aici chiar nu cred. Eu îi cunosc personal pe fiecare și cunosc stofa care îi reprezintă pe acești oameni. Andronachi și Nichiforciuc nu mai erau în Partidul Democrat de foarte multă vreme”, a declarat Filip într-un interviu pentru Europa Liberă.

Referindu-se la declarațiile unor parlamentari că Nichiforciuc și Andronachi ar fi participat la ședințele fracțiunii Partidului Socialiștilor, Filip spune că nu crede așa ceva.

Nu cred că ei mergeau la ședințele fracțiunii Partidului Socialiștilor, dar faptul că aveau o comunicare cu PSRM-ul nu poate fi ascuns, pentru că, de altfel – de ce ar fi venit ei în ședință de parlament și stăteau în această majoritate parlamentară? La Partidul Democrat nu mai veneau de jumătate de an de zile și nici la o ședință a fracțiunii nu au mai fost prezenți”, a menționat liderul democraților.

Amintim că Nichiforciuc și Andronachi au fost excluși din Partidul Democrat la decizia Biroului executiv al formațiunii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"