NordNews
Avem ce spune

Curiozitatea curiozității! Știați că.. actorul moldovean, Igor Chistol, a jucat rolul unui profesor în serialul „Univer”?

Actorul de teatru și film Igor Chistol a cunoscut momente adevărate de glorie pe scenele teatrelor din Chișinău. Însă popularitatea lui a trecut demult hotarele Moldovei. Actorul a strălucit pe ecranele televiziunii din Rusia și continuă să joace în teatrele din Moscova, dar și să se filmeze în pelicule de cinema.

În ultimul sezon al serialului, Igor Chistol interpretează rolul unui profesor lipsit de etică profesională. Igor a mai jucat în serialul „Моя прекрасная няня” și în filmele „Балабол”, „Nunta în Basarabia”, „Танцор” .
A jucat pe scenele teatrelor de la Moscova alături de celebri actori ruși, precum Marina Diujeva, Igor Dronov, Alexandr Lobanov și alți artiști cunoscuți.
Actorul a jucat pe scena a mai multor teatre din Chișinău: Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Teatrul Național „Eugen Ionescu” și Teatrul „A. P. Cehov”. Unul dintre rolurile pe care le-a jucat cu multă dăruire de suflet și care a impresionat spectatorii a fost cel al Chiriței în comedia „Chirița în provincie”.

În prezent, actorul este implicat într-un proiect moldo-ruso-ucrainean de mare amploare. Igor Chistol participă la filmările primului serialul detectiv moldovenesc „Anchetatorul Gorceakova”.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"