NordNews
Avem ce spune

De astăzi în Chișinău au intrat în vigoare noi restricții în contextul pandemiei de Covid-19

De astăzi, 22 decembrie, în municipiul Chișinău au intrat în vigoare noi restricții în contextul pandemiei de Covid-19. Se interzic toate acțiunile artistice și distractive, dansuri și concursurile și alte genuri de divertisment cu ocazia sărbătorilor de iarnă, scrie jurnal.md.

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) menține stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul municipiului Chișinău în perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021. Potrivit hotărârii CNESP, de astăzi, masca de protecţie a devenit obligatorie în spaţiile publice deschise, închise, dar și în transportul public.

Se interzice desfășurarea evenimentelor și ceremoniilor festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Revelion (Anul Nou) în toate unitățile de alimentare publică, dar și în instituții, la locul de serviciu, indiferent de statutul juridic public sau privat. La fel interzice folosirea articolelor pirotehnice în spații și încăperi închise, la balcoane, holuri de bloc și terase.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"