NordNews
Avem ce spune

De ce Dodon nu s-a prezentat la dezbaterea cu Maia Sandu

Igor Dodon a declarat că nu s-a prezentat la dezbaterea electorală organizată de către Maia Sandu pentru că a decis că în turul întâi va merge doar la întâlniri cu alegătorii. Dodon a reaminti că dânsul a anunţat de la începutul campaniei că nu va participa la dezbateri televizate, transmite Basarabia.md. 

Totuşi, Igor Dodon a precizat că intenţionează să participe la dezbateri electorale televizate în turul doi, dacă acesta va fi organizat, şi doar dacă vor fi în total doar două-trei dezbateri.

Candidata PAS pentru funcţia de şef de stat, Maia Sandu, l-a invitat pe Igor Dodon, actual preşedinte şi candidat independent în alegerile din 1 noiembrie, să participe la dezbaterea electorală organizată de către ea marţi, 27 octombrie. Cum şi era de aşteptat, Igor Dodon nu a dat curs invitaţiei.

Cu toate acestea, Maia Sandu a insistat pe organizarea unei dezbateri între ea şi Igor Dodon, însă evenimentul s-a transformat într-o conferinţă de presă.

Maia Sandu a ţinut un discurs în faţa presei, în care a adus mai multe critici la adresa lui Igor Dodon, a făcut câteva promisiuni electorale şi a comunicat întrebările pe care le-ar fi pus lui Igor Dodon, dacă acesta ar fi venit la dezbateri.

Amintim că toate sondajele de opinie arată că în turul doi al alegerilor prezidenţiale din 1 noiembrie vor ajunge Maia Sandu şi Igor Dodon.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata