NordNews
Avem ce spune

De ce Ion Chicu nu se teme de moțiune

Când se cântăresc șansele dacă va fi sau nu votată în Parlament moțiunea asupra activității Guvernului Chicu trebuie luate în calcul interesele „coaliției Dodon-Șor”. Este opinia deputatului PAS, Oazu Nantoi, exprimată în carul unei emisiuni televizate la postul de televiziune Jurnal TV, transmite deschide.md. 

„Eu cred că nu trebuie să ne grăbim cu scenarii. Trebuie să vedem cine va veni în sală și cum va vota. Respectiv, după, vom avea ce comenta”, a spus deputatul.
Marina Tauber, deputat al Partidului politic „Șor” a menționat că partidul pe care îl reprezintă are pretenții mari atât față de Guvernul Chicu, cât și față de conducerea țării în ansamblu. „În continuare pledăm pentru alegeri anticipate. Decizia asupra prezenței și votului nostru cu privire la moțiunea de cenzură va fi luată mâine seara (n.r. 22 decembrie) în discuția cu președintele partidului Ilan Șor și a întregii platforme parlamentare „Pentru Moldova”, a spus deputata.
Igor Munteanu, deputat al Platformei DA și-a exprimat nesiguranța dacă va avea sau nu suficiente voturi moțiunea, dar este încrezător că Guvernul Chicu trebuie să plece. „Lumea este nemulțumită de rezultatele guvernării acestui cabinet de miniștri, care a servit președintelui Dodon și care a adus la sapă de lemn fermierii, sectorul sanitar și nu a făcut nimic ca să sprijine mediul de afaceri în timp de pandemie”, a argumentat Igor Munteanu.
Miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, cu începere de la ora 15:00, pentru a dezbate moțiunea asupra activității Guvernului, înaintată pe 16 decembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"