NordNews
Avem ce spune

De ce KGB-ul transnistrian își permite să fure oameni de pe străzile din Moldova

Între autoritățile de la Chișinău și cele de la Tiraspol există înțelegeri secrete, din acest motiv KGB-ul transnistrian își permite să fure oameni de pe străzile din Moldova, fără a fi pedepsiți. Mai mult, ilegalitățile din partea Transnistriei vor dura atâta timp cât în Republica Moldova vor exista politicieni corupți. Asta a declarat deputatul PAS, Vladimir Bolea, în cadrul unei emisiuni televizate.

Puterea centrală din Chișinău are afaceri ca pe timpuri cu puterea din această zonă gri, ocupată și separatistă. Lucrul acesta le permite celor din stânga Nistrului să vină în Republica Moldova într-un mod atât de obraznic și nepedepsit de nimeni, pentru că ei știu că sunt într-o cârdășie. Obrăznicia lor este direct proporțională cu măsura în care sunt implicate conducerea Republicii Moldova cu afacerile tenebre din acea zonă. Această zonă își are viitor atâta timp cât în Moldova există politicieni corupți”, a declarat Vladimir Bolea.

Precizăm că, astăzi, forțele separatiste au mai furat un cetățean ai Republicii Moldova. În total în luna octombrie au fost răpite cinci persoane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata