NordNews
Avem ce spune

De necrezut! O rusoaică și-ar fi vândut fiul nou-născut pentru a-și face operație estetică la nas

O femeie și-a vândut fiul abia născut ca să facă rost de bani pentru o rinoplastie. După ce a fost arestată, rusoaica de 33 de ani le-a mărturisit polițiștilor că în schimbul bebelușului a primit 3.000 de lire sterline, bani necesari pentru intervenția estetică, scrie Observatornews.ro. 

Dragostea de mamă. Cuvinte pe care mulți pun un preț uriaș, dar care lasă loc și de excepții. O femeie de 33 de ani din Rusia a fost capabilă de un gest revoltător față de fiul său nou-născut. La cinci zile de când i-a dat viață, s-a și descotorosit de micuț, pe care l-a vândut pentru 3.000 de lire sterline. Potrivit unor surse din cadrul poliției, citate de Daily Star, aceasta a mărturisit că avea nevoie de bani pentru a plăti o intervenție estetică. Numele femeii reținute sub suspiciune de trafic pe persoane într-un oraș din sudul Rusiei nu a fost dezvăluit. Din raportul poliției reiese că mama primise o sumă destul de mică – 274 de lire – de la un cuplu care a acceptat să ia copilul născut în data de 25 aprilie. La scurt timp după ”tranzacție”, băiețelul s-a îmbolnăvit. Ajunși la spital, pretinșii părinți au fost nevoiți să prezinte certificatul de naștere al bebelușului, moment în care adevărul a început să iasă la suprafață.

Ca să pună mâna pe document, aceștia au plătit 1.370 de lire sterline. Timp de o lună au negociat la sânge prețul cu mama care și-a vândut copilul de dragul intervențiilor estetice. Avea mare nevoie de bani pentru rinoplastie, le-ar fi spus ea celor doi ”clienți”. De altfel, urmau să achite și restul de 2.730 de lire, pentru a acoperi prețul bebelușului tranzacționat ca o marfă. Nu au mai apucat să facă asta, întrucât poliția a prins de veste și a intervenit, în dosarul deschis pentru trafic de persoane.

”Autoritățile au deschis cazul împotriva unei rezidente în vârstă de 33 de ani din Kaspiysk. E suspectată că a încălcat paragraful h din Partea a 2-a a Art. 127.1 din Codul Penal”, a declarat Comitetul Federal Rus de Investigații. Urmează ca oamenii legii să stabilească ce pedeapsă îi va fi aplicată femeii, dar și ce se va întâmpla cu bebelușul acesteia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"