NordNews
Avem ce spune

De pe muntele Athos, direct la Președinție. Igor Dodon a participat la ședința comună cu Chicu și Greceanîi

După ce utlimele zile președintele Igor Dodon le-a petrecut pe muntele Athos, în Grecia, astăzi a participat la ședința comună cu premierul Ion Chicu și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Printre subiectele abordate a fost majoritatea parlamentară care a devenit fragilă după plecarea unui șir de deputați democrați. Șeful statului insistă pe dizolvarea legislativului și spune că va veni cu propuneri în acest sens, scrie tv8.md

Igor Dodon a anunțat că astăzi conducerea Partidului Democrat și conducerea Partidului Socialiștilor, cele care fomează majoritatea parlamentară, urmează să se întâlnească pentru a discuta despre soarta viitorului Parlament.

Cel mai probabil astăzi va avea loc ședința comună a conducerii PSRM și PDM să vedem cum  ne mișcăm mai departe. Dar eu, în calitate de președinte, rămân ferm pe poziție că acest Parlament trebuie dizolvat și cred că marea majoritate a cetățenior Republicii Moldova susține poziția că Parlamentul trebuie dizolvat trebuie să aibă loc alegeri parlamentare anticipate. Cum să declanșăm acest proces, pentru ca următorul președinte să nu aibă altă soluție decât să semneze decretul de dizolvare, no ivom propune măsuri legale”, a declarat Dodon.

Amintim că șeful statului a fost într-o vizită privată pe muntele Athos la sfârșitul lunii august. Aceasta este a cincea vizită a șefului statului în Grecia.
1 Comentariu
  1. Alexei spune

    Ppprrreședintele NOSTRU! Bravo lui! Deodată s-a apucat de treabă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"