NordNews
Avem ce spune

De Ziua națională a tineretului, Maia Sandu împreună cu câțiva tineri au sădit ghindă de stejar

Astăzi, de Ziua națională a tineretului, președintele R. Moldova împreună cu câțiva tineri, dar și alte persoan interesate de protecția mediului, au mers în rezervația Plaiul Fagului din satul Bahmut, Călărași, unde au sădit ghindă de stejar pentru a ajuta la regenerarea naturală a pădurii, scrie Deschide.md.

„Astfel ne-am alăturat Campaniei naționale de înverzire a plaiului, care a început sâmbătă, pe 13 noiembrie”, susține președintele.
În context, Maia Sandu a adresat felicitări tuturor celor care au participat ieri și azi la plantare în diferite localități din țară, inclusiv reprezentanților din Guvern și Parlament și celor din secretariatul Președinției. „Efortul nostru comun e o contribuție importantă pentru viitorul Republicii Moldova”, subliniază președintele, aducând aminte că campania de înverzire va continua până pe 27 noiembrie.
Președintele îi îndeamnă pe toți să se alăture campaniei de înverzire a plaiului.
„Implică-te și tu! Verifică pe pagina mediu.gov.md unde și când vor avea loc activități de înverzire în localitatea ta și ieși la plantat pădure! Acționând împreună, putem lăsa generațiilor următoare o țară verde, sănătoasă și prosperă”, conchide președintele.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata