NordNews
Avem ce spune

Decis! Pe 21 noiembrie, locuitorii din Bălți își vor alege un nou primar

Comisia Electorală Centrală a stabilit organizarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți, pentru 21 noiembrie 2021. Se întâmplă după ce Renato Usatîi a demisionat din funcția de primar.

Amintim că, după ce a fost depășit în scrutin de Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Partidul Acțiune și Solidaritate, chiar în orașul pe care îl administrează, Renato Usatîi a declarat că își dă demisia din funcția de primar de Bălți. Acesta a spus că nu mai simte susținerea localnicilor și că respectă alegerea lor. Astfel, pe data de 2 septembrie curent, acesta și-a dat demisia în fața a sute de bălțeni care s-au adunat în fața primăriei.

În total, în data de 21 noiembrie 2021, vor avea loc alegeri locale noi în 13 localități: satul Palanca și satul Ștefănești, raionul Ștefan Vodă; satul Bălceana, raionul Hâncești; satul Hlinaia și orașul Cupcini, raionul Edineț; comuna Ucrainca, raionul Căușeni; comuna Hîrtop, raionul Cimișlia; comuna Ișcălău, comuna Pîrlița și satul Călinești, raionul Fălești; comuna Camenca, raionul Glodeni; comuna Negurenii Vechi, raionul Ungheni și municipiul Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"