NordNews
Avem ce spune

Declarații BOMBĂ. Igor Popa susține că Filat l-a sunat pe Timofti și l-a rugat să-l numească Premier pe Vladimir Plahotniuc

Mese copioase cu șampanie și telefon personal. Acestea sunt condițiile în care a fost deținut Vlad Filat, a declarat avocatul ex-premierului Igor Popa, în cadrul unei emisiuni televizate. Popa a menționat că în luna decembrie 2015, Vlad Filat l-a sunat pe Nicolae Timofti pentru a-i cere să-l numească pe Vladimir Plahotniuc în funcția prim-ministru.

 „Plahotniuc i-a trimis lui Filat cadorui de Crăciun. Filat povestea că Plahotniuc într-o seară i-a făcut o masă copioasă cu șampanie și cu prieteni, s-a îmbătat și nu ajungea până la celulă. Ei sunt un tot întreg, ei cooperează până în ziua de astăzi, ei și azi vorbesc la telefon. Filat va folosi pe oricine din jur pentru a-și atinge scopurile. Filat are până în ziua de astăzi bani ascunși în băncile europene”, a declarat Igor Popa.

Igor Popa a adăugat că Vladimir Plahotniuc i-a promis lui Vlad Filat să-l scoată din pușcărie până în ultima clipă. În schimb, Filat păstra tăcerea și îl învăța pe Plahotniuc cum să câștige susținerea cetățenilor.

„Îi spunea lui Plahotniuc că poate să-l ajute, îi recomanda să meargă prin sate, să discute cu oamenii pentru a câștiga popularitate.”

Vlad Filat a fost reales președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova în luna august curent.

 

 

 

 

1 Comentariu
  1. NordNews

    […] avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, a declarat miercuri, 23 septembrie, în cadrul unei emisiuni TV că în decembrie 2015 liderul PLDM a contactat mai mulți deputați […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata