NordNews
Avem ce spune

Declarațiile unui veteran, de pe patul de spital, după ce a fost bătut la protestul din fața Parlamentului

Ieri, 16 iulie 2020 în fața Parlamentului Republicii Moldova a avut loc un protest a veteranilor de pe Nistru. În timpul protestelor mai mulți participanți ai manifestației au fost agresați de polițiști ce au folosit forța dar și gaze lacrimogene, iar unul din ei a ajuns la Institutul de Medicină Urgentă cu mai multe răni. Acesta declară că a fost bătut de către poliști în timpul manifestației, scrie safenews

Dumitru Urîtul de la Varnița, am venit astăzi, 16 iulie 2020, la Parlament să protestăm, ca să ne cerem drepturile de veterani de război și am protestat cât am protestat, pașnic, nu am făcut nimănui nimic. A venit deodată pandemia aceasta de Poliție și a început să ne îmbrâncească, să ne îmbrâncească încolo încoace și, iată, eu am nimerit tot acolo. M-au îmbrâncit, m-au dat jos, mi-au rupt dinstincțiile de stat din piept, pe urmă, iată, în cap, uitați-vă ce bubă am, un hematom. Iată aici la mînă și în această parte, iată se văg hematomele pe mână, cum m-a strâns așa cu mâna. Când îmi strângeam distincțiile de stat de jos m-a călcat unul cu papucii pe spate și mă doare spatele acum de Doamne ferește. Nici nu mă pot mișca”, povestește veteranul într-un video realizat de către Democrația Acasă.
 

 

1 Comentariu
  1. Ion spune

    Acest mercenat protestatar cind a luat 100 de dolari a stiut unde se duce! A stiut ca misiunea lui este de a crea haos, de a provoca violente asa ca nu are de ce sa se jeluie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"