NordNews
Avem ce spune

Delegații ale mai multor comisii parlamentare din străinătate vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului

 În următoarele două săptămâni, Legislativul R. Moldova va primi în vizită delegații ale mai multor comisii parlamentare din străinătate. Oficialii vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, vor discuta cu președinții și membrii comisiilor permanente ale Legislativului, scrie zdg.md.

În perioada 19-21 octombrie curent, Parlamentul va găzdui vizita delegației Comisiei afaceri externe, apărare și securitate din cadrul Senatului Parlamentului Republicii Cehe.

Pe parcursul zilei de 22 octombrie, Legislativul va primi în vizită membrii Comisiilor pentru politică externă și Comisiilor pentru afaceri europene ale Senatului și Camerei Deputaților din Parlamentul României.

În perioada 26-31 octombrie, o vizită de lucru vor întreprinde președinții Comitetelor pentru afaceri externe din cadrul Parlamentelor Țărilor Baltice –  Saeima Republicii Letonia, Seimas-ul Republicii Lituania și Riigikogu al Republicii Estonia.

Recent, o delegație a Comisiei pentru cultură și media a Senatului  României s-a aflat în vizită la Parlamentul R.Moldova. În cadrul vizitei președintelui Parlamentului, Igor Grosu, la București, de la începutul lunii septembrie, președinții și vicepreședinții comisiilor din Parlamentul R. Moldova au avut întâlniri cu omologii din Camera Deputaților și din Senatul Parlamentului României.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"