NordNews
Avem ce spune

Demisie la Ministerul Agriculturii

Secretarul de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Maxim Popov, demisionează. Un anunț în acest sens a fost făcut de Popov pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

„Astăzi este ultima mea zi de muncă în calitate de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. În acest context vreau să vă mulțumesc pentru rezultatele care le-am obținut împreună și pentru spiritul de echipă de care am dat dovadă în acest timp”, a scris Maxim Popov.

Funcționarul n-a menționat din ce motiv pleacă din funcție, însă a subliniat că pe durata mandatului său s-a condus de principii precum: transparență, profesionalism, dedicație, empatie, spirit de echipă, meritocrație și deschidere maximă față de parteneri.

„Mulțumesc încă odată tuturor colegilor din cadrul MADRM pentru ceea ce am reușit să facem și le doresc multă baftă în activitatea viitoare. Îmi exprim recunoștința și mulțumirea aparte pentru Domnul Ministru, Ion PERJU, pentru suportul, încrederea și autonomia acordată pe toată durata mandatului meu”, a mai scris Popov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"