NordNews
Avem ce spune

Democrații au rămas fără sediu, pentru că ar fi prea scump

Alexandru Jizdan de la PDM a declarat că democrații au rămas fără sediul din strada Tighina, din centrul capitalei. Acum, aceștia sunt în căutarea unui nou oficiu, transmite agora.md. 

„Oficiul este deja dat în chirie unei companii. Suntem în căutarea unui alt sediu. Noi am anunţat toţi membrii să se odihnească pe parcursul lunii august, iar în această perioadă ne vom găsi un nou sediu. În luna septembrie, vom reveni la muncă”, a precizat secretarul general al partidului.

Tot pentru Publika TV, preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, care deţine imobilul de pe strada Tighina, unde se afla până acum sediul formaţiunii, a explicat că această clădire a fost oferită gratuit partidului timp de doi ani, iar întreţinerea lui costă scump. În aceste condiţii, edificiul a fost dat în chirie unei companii.

În perioada în care PDM se afla la guvernare, formațiunea își avea oficiul într-un sediu măreț din centrul capitalei, amplasat pe strada Armenească din Chișinău. Clădirea avea patru niveluri și o suprafață de 1.500 metri pătrați, a fost proiectată cu spații pentru zeci de birouri, un mini-hotel, un restaurant și o parcare subterană. Aceasta era înconjurată de un gard de aproape trei metri înălțime, fiind dotată cu mai multe camere de supraveghere. Odată cu plecarea lui Plahotniuc din țară, în 2019, democrații au revenit la oficiul de pe strada Tighina.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata