NordNews
Avem ce spune

Denis Ulanov și Petru Jardan, cercețati în continuare în stare de libertate. Curtea de Apel Chișinău a respins recursurile Procuraturii Anticorupție

Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi recursurile Procuraturii Anticorupție împotriva încheierilor emise de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, prin care deputații Petru Jardan și Denis Ulanov, învinuiți în dosare de rezonanță, au fost liberați provizoriu sub control judiciar.

Precizăm că, Procuratura Anticorupție a solicitat plasarea celor doi deputați, cu statut de învinuit, în arest preventiv pentru 30 de zile, însă atât pe 25 martie, cât și pe 5 aprilie, solicitarea procurorilor a fost respinsă.
Potrivit materialelor, Denis Ulanov este învinuit de ”escrocherie” și ”spălare de bani” în dosarul ”frauda bancară”, iar Petru Jardan – este învinuit de ”abuz de serviciu”, în dosarul vizând  concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.
Ambii învinuiți pledează nevinovați.
Amintim că, cei doi deputați din Partidul „ȘOR” au fost reținuți luni, 22 martie, după ce, la cererea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, Parlamentul le-a ridicat imunitatea parlamentară.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"