NordNews
Avem ce spune

Deputat PAS: Dodon pregătește fraudarea alegerilor și prin intermediul Moldsilva

Agenția „Moldsilva” este încă o pârghie prin care Igor Dodon pregătește fraudarea masivă a alegerilor prezidențiale din toamnă, avertizează deputatul PAS, Sergiu Litvinenco. Potrivit lui, Guvernul a modificat Legea privind numirea în funcție a șefilor de ocoale silvice și acum aceștia vor fi numiți de directorul „Moldsilva”, care este „omul lui Dodon”, scrie deschide.md.

Șefii de ocoale silvice sunt cei cărora li se subordonează pădurarii. Altfel spus, prin intermediul acestei modificări, omul lui Dodon va pune în funcție toți șefii de ocoale silvice din țară, iar aceștia, la rândul lor, vor avea grijă ca toți pădurarii din această țară să se implice plenar în campania lui Dodon. Pentru Dodon nu contează nici că modificarea operată la Hotărârea Guvernului nr.150/2010 contravine legii – Legea nr.246/2017 cu privire la întreprinderea de stat şi întreprinderea municipal spune expres că administratorul este cel ce numește în funcție angajații întrepriderii de stat. Nu șeful Moldsilva, nu Dodon, ci administratorii”, scrie Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Deputatul spune că opozițai va identifica soluții pentru a contesta hotărârea „ilegală”.

Dar, în afară de asta, trebuie să-i spunem lui Dodon de fiecare data și la fiecare ocazie să înceteze să trișeze și să lupte cinstit, or cetățenii acestei țări nu îi vor permite să fraudeze și aceste alegeri așa cum le-a fraudat împreună cu Plahotniuc pe cele din 2016”, a mai declarat Litvinenco.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"