NordNews
Avem ce spune

Deputat PAS: Natalia Moloșag este un avocat bun, dar în cazul dat a greșit, iar când greșim trebuie să plecăm în demisie

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Lilian Carp susține că Avocatul Poporului Natalia Moloșag trebuie să-și depună demisia în urma informațiilor apărute în spațiul public, scrie Deschide.md. 

Este un caz de demisie. Noi trebuie să ne învățăm ca atunci când greșim trebuie să plecăm în demisie. Aceasta este poziția mea oficială și nu doar, ați văzut și poziția unor colegi din PAS, care au declarat că indiferent care sunt argumentele aduse de doamna Moloșag, acesta este un caz de demisie.(…) În condițiile când greșești pur și simplu te retragi din funcție și nu asta pentru că dorește lumea, ci din respect pentru instituție pe care o conduci, pentru că poate pierde din credibilitate”, a menționat Lilian Carp.

Deputatul PAS a mai adăugat că Natalia Moloșag este un avocat bun, dar în cazul dat a greșit și trebuie să-i de-a instituției acea credibilitate care o are în prezent.

De menționat că opinia publică a fost scandalizată după ce s-a constatat că Avocatul Poporului Natalia Moloșag este consiliată de un bărbat, condamnat anterior pentru proxenetism. Moloșag a declarat ieri într-o conferință de presă că a fost avocata lui Dumitru Godorog și că acesta deja și-a ispășit pedeapsa, iar ea, în calitate de avocat, și-a asumat responsabilitatea pentru reîncadrarea lui în societate. Natalia Moloșag a mai declarat că este gata să-și dea demisia, dar după ce va fi finisat un control în cadrul Oficiului Avocatului Poporului, care va mai dura câteva zile, unde a depistat mai multe abateri și abia după ce „organele de drept se vor expune pe marginea acestor verificări”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"