NordNews
Avem ce spune

Deputat PSRM: „O felicităm pe Maia Sandu, azi s-a închis capcana oligarhică în care a intrat cu succes”

După ce PAS a semnat moțiunea de cenzură împotriva Executivului, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a anunțat că susține în continuare Guvernul Chicu. Pe pagina personală de Facebook, deputatul PSRM, Corneliu Furculiță, a scris că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), în frunte cu Maia Sandu, sunt la chemerul oligarhilor Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor.

O felicităm pe Maia Sandu, azi s-a închis capcana oligarhică în care a intrat cu succes. De astăzi PAS și Maia Sandu sunt strânși puternic în brațele oligarhice ale lui Plaha-Șor, iar Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor are și semnăturile puse pe hârtie. Orice încercare a Maiei Sandu de a se zbate ca peștele pe uscat, pentru a demonstra că vara nu-i ca iarna, iar PAS nu e în alianță cu partidele oligarhice, va avea efect nul. Poporul vede și înțelege totul ce se întâmplă, semnăturile puse de deputații PAS și mult așteptate de oligarhii fugari împotriva Guvernului Chicu. Vrem să vedem și votul comun al partidului Maiei Sandu pentru haosul în țară, alături de deputații lui Plaha-Șor”, a scris Furculiță.

Amintim că astăzi, 16 iulie, vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari a prezentat de la tribuna Parlamentului moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern. Aceasta urmează a fi examenită la următoarea ședință a Legislativului, ea fiind semnată deja de 11 deputați ai Platformei DA, 14 deputați ai Grupului Pro Moldova, dar și de deputatul independent Octavian Țîcu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"