NordNews
Avem ce spune

Deputat: „Stoianoglo niciodată nu o să însemne ceea ce a însemnat Laura Codruța Kövesi în România

După ce procurorul general, Alexandr Stoianoglo a mers astăzi în Parlament și a cerut ridicarea imunității parlamentare a doi deputați din partidului Șor, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba a venit cu o reacție. Acesta a menționat că în pofida acestor acțiuni, el nu crede în independența procurorului general.

Domnul Stoianoglo niciodată nu o să însemne ceea ce a însemnat Laura Codruța Kövesi în România.
În continuare nu cred în independența Procurorului General Stoianoglo. Și am putea produce o listă lungă de motive – toate în baza activității dumnealui și a deciziilor sale de până azi în calitate de Procuror General. Acțiunile vorbesc mai tare decât orice declarații.
Însă repet: abia aștept să mă conving că este un procuror independent. Abia aștept să-mi cer scuze și să recunosc că am greșit. Nu sunt mândru. Cu plăcere îmi recunosc greșelile. Dar slabe șanse să ajungem la așa situație.
Ce s-a întâmplat azi în parlament cu solicitarea de ridicare a imunității celor doi deputați? Poate târg, poate sacrificare, poate șantajuri, poate..cine știe. Dar puțin probabil că putem vorbi de justiție independentă și anticorupție veritabilă”, a scris Alaiba.
Precizăm că, în cadrul ședinței parlamentului de azi, Alexandru Stoianoglo a solicitat ridicarea imunității parlamentare a deputaților Pentru Jardan și Denis Ulanov.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata