NordNews
Avem ce spune

Deputata Violeta Ivanov a fost aleasă vicepreședintă a fracțiunii parlamentare a Partidului Șor

Fosta deputată democrată Violeta Ivanov, după ce a părărsit PD și s-a alăturat Partidului Șor, s-a ales și cu o funcție de conducere în formațiunea politică. Deputata a fost aleasă în funcție de vicepreședintă a fracțiunii parlamentare a Partidului Șor, informează agora.md.

Decizia a fost anunțată de deputata Partidului Șor, Marina Tauber, și ea vicepreședintă a fracțiunii, în cadrul ședinței Parlamentului din 21 mai. Deputata Violeta Ivanov va ocupa cea de-a doua funcție de vicepreședintă a fracțiunii.
Întrebată anterior de ce a ales să adere la Partidul Șor și nu la Pro Moldova,Violeta Ivanov a menționat că doar în această fracțiune se fac lucruri bune și că nu e deranjată că Ilan Șor ar fi condamnat.

În 11 ani de politică am fost în segmentul de centru sau centru-stânga, am muncit mult pe aceasta filieră. Pentru mine e mult mai aproape implementarea și faptele concrete decât valorile pe hârtie. În Partidul Șor am văzut început de europenizare în R. Moldova. Vreau să fugim de la lozinci și să acceptați faptul ca în Partidul Șor se fac lucruri bune, spunea Ivanov.

Amintim că Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc au părăsit PCRM în decembrie 2015, iar ulterior au aderat la PDM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"