NordNews
Avem ce spune

Deputații Partidului „Șor” aderă la „Pentru Moldova”, creată de dezertorii din „Pro Moldova”

Fracțiunea Partidului „ȘOR” a „susținut demersul” celor 5 foști deputați „PRO MOLDOVA” și a semnat Convenția „Pentru Moldova”. Anunțul a fost făcut de parlamentarul Sergiu Sîrbu, scrie deschide.md

Astăzi, a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului şi readucerea, cât mai rapidă, a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii ”Partidul politic Şor” au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru țară, și au susținut demersul nostru de a semna Convenția ”Pentru Moldova”. Platforma ”Pentru Moldova” deja a reunit 14 deputați, dar sunt convins că sunt mulți parlamentari care nu își doresc ca Legislativul să rămână exclus în continuare din procesul de luare a deciziilor. Îndemn colegii din alte fracțiuni, indiferent de apartenență și viziuni politice, să subscrie la această inițiativă și să înceapă dialogul, pentru a promova proiectele atât de necesare țării!”, a scris el.

Amintim că cei cinci deputați care în ultimele săptămâni au părăsit grupul parlamentar „PRO MOLDOVA” au anunțat despre crearea Platformei parlamentare „Pentru Moldova”. Potrivit deputaților, scopul creării acestei platforme este de a organiza un „dialog eficient și pentru coordonarea acțiunilor politice atât în Parlament, cât și în afara lui”.

Cei cinci parlamentari care au părăsit „PRO MOLDOVA” sunt: Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"