NordNews
Avem ce spune

Deputații Partidului Șor vor merge astăzi în plenul Parlamentului. Cer organizarea ședințelor

Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic Șor critică comportamentul majorității parlamentare, care, în opinia lor, a blocat din nou activitatea legislativului, într-o situație critică pentru Republica Moldova. Astfel, deputații anunță că astăzi se vor prezenta în plenul Parlamentului, scrie tv8.md

În timp ce mii de medici stau zilnic pe baricade, riscându-și viața și sănătatea lor și ale familiilor lor, deputații PSRM-PDM s-au „autoizolat” acasă și așteaptă să treacă pandemia. Între timp, peste 300 de oameni au decedat, sute se îmbolnăvesc zilnic, economia e pusă la pământ, oamenii rămân fără locuri de muncă, tot mai multe afaceri se închid sau falimentează”, se spune într-un comunicat al partidului.

Deputații fracțiunii Șor îndeamnă toți deputații să revină de urgență la ședințele parlamentare la care să fie discutate și identificate soluții pentru cele mai grave probleme cu care se confruntă Republica Moldova: situația pandemică, criza economică, măsuri pentru susținerea economiei și a cetățenilor și multe alte subiecte care nu suportă amânare.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"