În această campanie electorală am ajuns în situația să fac alegerea cui să ofer votul meu. În condițiile în care guvernarea a călcat în picioare expresia voinței a mii de oameni și l-a eliminat ilegal pe Andrian Candu, candidatul Partidului PRO MOLDOVA din cursa prezidențială, trebuie să aleg dintre concurenții rămași. Opțiunea mea este pentru candidatul pe care îl cunosc personal, de capacitățile căruia sunt sigur și am avut ocazia să mă conving de faptul că pune preț pe fapte. Am decis că voi vota pentru doamna Violeta Ivanov. Voi susține candidatul pe care îl cunosc bine”, a scris pe pagina sa de Facebook parlamentarul Corneliu Padnevici.

Și deputatul Gheorghe Brașovschi este de părerea că Violeta Ivanov are calitățile necesare și este un bun profesionist.

O cunosc pe dna Violeta Ivanov de mai mult timp. Am fost colegi și am lucrat cot la cot pentru a face lucruri bune pentru Sângerei. Mare păcat că actuala guvernare într-un mod atât de abuziv a eliminat candidatul Pro Moldova din alegeri. Ar fi fost un bun presedinte dl Candu. Dar în condițiile în care nu avem propriul candidat ar fi păcat ca voturile alegatorilor de bună credință să fie irosite. Consider că dna Ivanov are calitățile necesare, este un bun profesionist și o voi susține la alegerile din 1 Noiembrie 2020”, a scris el.

Amintim că Comisia Electorală Centrală nu l-a admis pe Andrian Candu în cursa electorală după ce a anunțat că a depistat mai multe nereguli în listele de subscripție cu semnăturile colectate.